Antonio Vigo - junyfotografic

Go to content

Main menu:

Exposicions

Fotògrafs

 Islandia, la llum del Nord

Antonio Vigo

Del 31 de maig  al 30 de juny

Espai d'exposició

Islàndia , la llum del Nord.

Viatjar a Islàndia és descobrir una llum especial, un món diferent de contrastos durs forjats a gel i foc, però a la vegada ple d’energia i vida allà on un no esperaria trobar-ne.

Tant els paisatges com l’espectacle de la natura són captivadors i és tan increïble poder veure un paratge meravellós com quedar-se bocabadat gaudint del vol dels frarets o els xatracs àrtics.

La contemplació de tot aquest món t’atrapa i et sorprèn, et provoca sensacions úniques i et fa créixer interiorment.

Tota una experiència i una lliçó de vida que demostra un cop més que viatjar és un dels millors camins per a trobar-se un mateix.


Islandia, la luz del Norte.

Viajar a Islandia es descubrir una luz especial, un mundo diferente de contrastes duros forjados a hielo y fuego, pero a su vez lleno de energía i vida allí donde uno no esperaría encontrarla.

Tanto los paisajes como el espectáculo de la naturaleza son cautivadores y tan increíble es poder ver un paraje maravilloso como quedarse boquiabierto disfrutando del vuelo de los frailecillos o los charranes árticos.

La contemplación de todo este mundo te atrapa y te sorprende, te provoca sensaciones únicas y te hace crecer interiormente.

Toda una experiencia y una lección de vida que demuestra una vez más que viajar es uno de los mejores caminos para encontrarse a uno mismo.

Back to content | Back to main menu