Francesc Mas - Alejandra Morales - Miquel Solanellas - junyfotografic

Go to content

Main menu:

Exposicions

Fotògrafs

Il·luminacions / Nada parece, todo ES  / Dificultats perceptives

Francesc Mas - Alejandra Morales - Miquel Solanellas

Del 31 de maig al 30 de juny

Espai d'exposició
Planta superior
del Mercat Municipal

l·luminacions
Francesc Mas

Com  cada dia el   despertador sona a quarts de set del matí, i fem cinc minutets de mandra encara que les preocupacions no ens hagin deixat descansar a gust.

Una remullada sota l’aigua calenta de la dutxa ens acaba de desvetllar i iniciem el dia a corre-cuita. Comença una activitat neguitosa i estressant de clients, telèfon, maldecaps; i una veu aguda i punyent ens recorda a intervals cíclics, matemàtics, tot el que hem de fer.


Nada parece, todo lo ES
Alejandra Morales

Aquí les imatges mostren la Capacitat d’Evocació que transmet el
descobriment de la bellesa en un no-lloc a través de l’AIGUA.

És tracta d’aigües estancades del riu, aigües plenes de fang i brutícia i que sense això obrin una porta a un Altre lloc: el buit atemporal de l’ànima que tot ho ÉS.

Si tenim la paciència i la Serenitat per escortar el paisatge a través de la càmera fotogràfica, apareixen noves imatges inconscients.Dificultats perceptives
Miquel Solanellas

Al llarg dels anys, l’amistat amb algunes persones molt properes s’ha anat diluint fins a desaparèixer totalment de la meva vida.

Aquesta situació m’ha portat a reflexionar sobre la dificultat de conèixer realment al un altre.  Algú, probablement algun divulgador científic, va dir allò de que “la realitat té mil cares “. Penso que és totalment cert.

Aquest projecte és una metàfora fotogràfica sobre el nostre desconeixement de l’al-tre, i ho fa mostrant paisatges i persones que tenen la seva pròpia identitat, però als quals aquí veiem en situacions desconegudes que dificulten el seu reconeixement.
.


Back to content | Back to main menu