Lluís Remolà - junyfotografic

Go to content

Main menu:

Exposicions

Fotògrafs

Paisatges d'Islàndia

Lluís Remolà

Del 31 de maig  al 30 de juny

Espai d'exposició

Les Escoles


Paisatges d’Islàndia

Nascut a Sant Feliu de Llobregat l’any 1976, s’interessa per la fotografia ja des de molt petit gràcies al seu avi i el seu tiet. Als onze anys els seus pares li regalen la primera càmera, la qual li permet fer les seves pròpies fotografies i experimentar.
El 2003 s’inicia a la fotografia digital amb una petita càmera compacta, però abandona aquesta afició per dedicar-se a jugador i entrenador de bàsquet. Un cop retirat del bàsquet, l’any 2012 reprèn de nou l’activitat fotogràfica, realitzant diversos cursos en entitats i escoles de fotografia, fet que al cap d’un temps l’impulsa a presentar-se a concursos i a formar part d’exposicions col·lectives. L’any 2014 obté vàries desenes de premis en concursos, però és l’any 2015 quan obté grans èxits en concursos a nivell nacional i internacional, amb gairebé un centenar de premis. Durant els següents anys fins a l’actualitat segueix sumant reconeixements en forma de premis i a més, obté les distincions de Mestre 3* de la FCF, Maestro de la CEF i Excellence de la FIAP, i aconsegueix ser finalista del Premi Catalunya de Fotografia durant 3 anys consecutius.
Especialitzat en fotografia de paisatge i llarga exposició, intenta dia a dia assolir coneixements d’altres disciplines dintre la fotografia que són més desconegudes per a ell.
Les fotografies exposades són de Paisatges d’Islàndia, un viatge fotogràfic realitzat juntament amb tres fotògrafs, organitzat i planejat íntegrament per tots ells, i dut a terme al març del 2018. Apassionats per la fotografia, van conviure en condicions de vent, fred, neu i gel, aconseguint fotografiar tots els objectius previstos, inclosa la majestuosa dama de verd, l’aurora boreal. En aquesta exposició hi ha un petit recull d’indrets màgics, en el que va ser un viatge inoblidable.

Paisajes de Islandia

Nacido en Sant Feliu de Llobregat en 1976, se interesa por la fotografía ya desde muy pequeño gracias a su abuelo y su tío. A los once años sus padres le regalan la primera cámara, la cual le permite hacer sus propias fotografías y experimentar.
En 2003 se inicia en la fotografía digital con una pequeña cámara compacta, pero abandona esta afición para dedicarse a jugador y entrenador de baloncesto. Una vez retirado del baloncesto, el año 2012 retoma de nuevo la actividad fotográfica, realizando diversos cursos en entidades y escuelas de fotografía, lo que al cabo de un tiempo le impulsa a presentarse a concursos ya formar parte de exposiciones colectivas. En el año 2014 obtiene varias decenas de premios en concursos, pero es en 2015 cuando obtiene grandes éxitos en concursos a nivel nacional e internacional, con casi un centenar de premios. Durante los siguientes años hasta la actualidad sigue sumando reconocimientos en forma de premios y además, obtiene las distinciones de Maestro 3 * de la FCF, Maestro de la CEF y Excellence de la FIAP, y consigue ser finalista del Premio Cataluña de Fotografía durante 3 años consecutivos.
Especializado en fotografía de paisaje y larga exposición, intenta día a día alcanzar conocimientos de otras disciplinas dentro la fotografía que son más desconocidas para él.
Las fotografías expuestas son de Paisajes de Islandia, un viaje fotográfico realizado junto con tres fotógrafos, organizado y planeado íntegramente por todos ellos, y llevado a cabo en marzo del 2018. Apasionados por la fotografía, convivieron en condiciones de viento, frío, nieve y hielo, consiguiendo fotografiar todos los objetivos previstos, incluida la majestuosa dama de verde, la aurora boreal. En esta exposición hay una pequeña recopilación de lugares mágicos, en el que fue un viaje inolvidable.

Back to content | Back to main menu